de verschillende modellen airconditioners!

INDIVIDUELE AIRCONDITIONINGSYSTEMEN
Individuele airconditioningsystemen worden gebruikt voor kleine en middelgrote installaties. De installatie kan meestal snel en eenvoudig gebeuren. Deze systemen zijn toepasbaar op nieuwe en bestaande gebouwen. We onderscheiden verschillende types.

Mobiele airconditioners
Deze verrijdbare aircotoestellen hebben als grote troef dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn. Dankzij hun geringe gewicht en rolwieltjes kunnen ze snel van de ene naar de andere kamer verplaatst worden - overal waar ze op dat moment nodig zijn. Zo kan je ze overdag gebruiken in de woonkamer en 's nachts in de slaapkamer. De apparaten zijn gebruiksvriendelijk en verbeteren het binnenklimaat in kleine ruimtes. Ze zijn eenvoudig op te stellen en vragen geen verdere installatiekosten. Het plaatsen van de toestellen verloopt zonder problemen: de toestellen laten zich snel en makkelijk installeren. Een stopcontact en een kleine opening via een deur of raam voor de afvoerslang volstaan. Het demonteren gebeurt even vlot.
Er zijn echter ook flink wat nadelen aan het gebruik van een mobiele airconditioner. We noemen de belangrijkste.

 • Mobiele airconditioners zijn meestal erg lawaaierig
 • Doordat er een dikke slang (afvoer van de warmte van de condensor)door een kier van het raam of een deuropening gelegd dient te worden komt er weer warmte binnen
 • De condensor van de mobiele units wordt gekoeld met geconditioneerde lucht uit de ruimte waar hij is opgesteld. Zodoende gaat er een flink deel van het koelvermogen verloren en zijn ze dus niet efficiënt.
 • Het geproduceerde condenswater wordt vaak opgevangen in een bakje. Als dit vol is moet het eerst geleegd worden alvorens men verder kan koelen.
 • Aanbiedingen lijken soms goedkoop maar hou er rekening mee dat de kwaliteit van het apparaat vaak te wensen kan overlaten. Een goede mobiele airconditioner krijgt u niet voor een schijntje.
 • U kunt met een mobiele airconditioner alleen maar kleine ruimtes koelen. Bij een te grote ruimte zal het apparaat nauwelijks effect hebben.


U kunt het beste kiezen voor een mobiele airconditioner als er echt geen andere oplossing voorhanden is. 

 Split wandmodel airconditioner (de meest verkochte) 
Dit apparaat is samengesteld uit een binnen en een buitenunit die koeltechnisch en elektrotechnisch aan elkaar worden gekoppeld. De wandmodellen zijn te krijgen in een groot aantal modellen en koelcapaciteiten. Deze modellen lenen zich uitstekend voor woonsituaties en zijn vaak gemakkelijk in bestaande situaties aan te brengen. Het apparaat moet vakkundig geïnstalleerd worden. Van dit type worden wereldwijd de meeste verkocht. Voor het installeren van vaste airconditioning is dit de goedkoopste oplossing. Doordat bij een splitmodel de compressor buiten is geplaatst, werken deze airco's bijzonder stil.

Duo of multi split wandmodel airconditioner
De naam zegt het eigenlijk al .Dit apparaat is samengesteld uit twee of meerdere binnenunits 1 buitenunit die koeltechnisch en elektrotechnisch aan elkaar worden gekoppeld. Hou er rekening mee dat de buitenunit natuurlijk een stuk groter wordt. Vaak is deze oplossing ook duurder dan 2 of meerdere singlesplit wandmodellen van dezelfde capaciteit. Voor de rest gelijk aan het voorgaande single split wandmodel. 

 Raamkoelers of windowunits
Deze toestellen worden geplaatst in een buitenmuur of venster. Binnen- en buitenunit worden gecombineerd in één toestel. Raamkoelers worden gekenmerkt door hun eenvoud en lage prijs. Het nadeel is dat het geluidsniveau hoger is en dat ze esthetisch minder integreerbaar zijn dan andere types. 

Vloer en plafondmodellen
Deze units kunnen meestal zowel verticaal als vloermodel en horizontaal als plafondmodel gebruikt worden. Vloermodellen zijn apparaten die vooral in ruimtes met een laag plafond nuttig zijn. Ze worden dan verticaal tegen de wand gemonteerd met de uitblaasopening naar boven.Deze units hebben vaak een moderne vormgeving en passen zo in elk interieur. In de horizontale uitvoering worden ze vaak onder plafonds gebouwd waar geen ruimte is voor inbouw. 

Cassette of plafondinbouwmodel
Dit type wordt vaak toegepast in winkels, restaurants en vergaderzalen. De omkasting wordt volledig boven het verlaagde plafond gemonteerd waardoor enkel het decoratiepaneel zichtbaar is. Daardoor is het een stijlvolle oplossing en wordt weinig geluid geproduceerd. Kunnen ook geleverd worden met grot capaciteit.

Inbouw model of duct unit
Bij deze modellen zijn enkel de aanzuig- en uitblaasroosters zichtbaar wat handig is voor hotelkamers of woonhuizen. Door de compacte afmetingen kunnen de binnenunits ook in een plafondruimte worden gemonteerd. Deze modellen moeten precies worden ingebouwd en installatie achteraf is vaak een probleem. De factor inbouwkosten zijn bij dit type het hoogst.

IN3 Betaling

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

 

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Hoe werkt het?

 

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 

 1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 

 1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 

 1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

 • marktplaats
 • ideal
 • maxicool
 • paypal
 • advanced-engineering
 • afs
 • airco-exit
 • airco-tube
 • aspen
 • logo
 • logo 1100
© 2011 - 2024 DEROIJ ALLROUND SERVICE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel